Allay για τους πόνους της περιόδου

//Allay για τους πόνους της περιόδου
RELIEF. REFRESH. RESTART.
  • Allay για τους πόνους της περιόδου
  • Ενδεικτική εφαρμογή Allay

Allay για τους πόνους της περιόδου

27,90€ (με ΦΠΑ)

Ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ. Άνετο και διακριτικό. Για 10+ κύκλους περιόδου. Άμεσο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Χωρίς φάρμακα.

Κωδικός: ACT-ML4 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Περιγραφή

Αρκετές γυναίκες υποφέρουν κάθε μήνα από δυσμηνόρροια, δηλαδή από πόνους και ενοχλήσεις στην κοιλιά και τη λεκάνη κατά την περίοδο. Οι πόνοι περιόδου θεωρούνται, έως ένα σημείο, φυσιολογικοί και αναμενόμενοι. Όταν όμως οξείς πόνοι περιορίζουν τη συνήθη δραστηριότητα της γυναίκας, πρόκειται για δυσμηνόρροια ή επώδυνη εμμηνορρυσία, η οποία χρειάζεται ιατρικό έλεγχο και αντιμετώπιση. Οι πόνοι περιόδου είναι ίσως το συχνότερο γυναικολογικό πρόβλημα στις έφηβες και νέες γυναίκες. Ταλαιπωρεί πάνω από το 50% των γυναικών στην αναπαραγωγική ηλικία, και περίπου το 10% αντιμετωπίζει έντονα συμπτώματα που μπορούν να καθηλώσουν τη γυναίκα στο κρεβάτι για τουλάχιστον 24 ώρες όταν έρχεται η περίοδος.

Ο πόνος μπορεί να είναι ρυθμικός, σαν κράμπα, να αντανακλά στη μέση, την πλάτη, το στομάχι ή και τα πόδια. Οι πόνοι περιόδου αρχίζουν μερικές ώρες πριν ή συγχρόνως με την έναρξη της εμμηνορρυσίας και διαρκούν συνήθως 48-72 ώρες. Η γυναίκα νοιώθει έντονο πόνο στο υπογάστριο τις ημέρες που προηγούνται από την περίοδο. Εκτός από τους πόνους στη μέση ή στο κάτω μέρος της κοιλιάς, ενδέχεται να παρουσιαστούν συμπτώματα νευρικότητας ή κατάθλιψης. Η δυσμηνόρροια μπορεί να συνοδεύεται, επίσης, από κεφαλαλγία, ναυτία, εμετό ή διάρροια. Πολλές φορές ο πόνος επεκτείνεται στο εσωτερικό μέρος των μηρών και στη μέση. Ο πόνος αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας συναισθηματικής και ψυχολογικής επιβάρυνσης.

Έχουν προταθεί πολλές θεωρίες για τις πιθανές αιτίες των πόνων περιόδου. Η έλλειψη άσκησης, το άγχος, η φτωχή διατροφή σε βιταμίνες, η υπερβολική λήψη καφεΐνης και το κάπνισμα επιδεινώνουν την δυσμηνόρροια. Τρόποι αντιμετώπισης της δυσμηνόρροιας είναι η διακοπή του καπνίσματος, η με μέτρο κατανάλωση καφέ και αλκοόλ και η αποφυγή ακραίων θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η θερμότητα βοηθά στην ανακούφιση του πόνου. Εναλλακτικές μορφές θεραπείας που περιλαμβάνουν τεχνικές χαλάρωσης και βιοανάδρασης έχουν εφαρμοστεί με σχετική επιτυχία. Αυτές οι μέθοδοι αποσκοπούν στη μείωση του γενικευμένου άγχους και του μυϊκού σπασμού. Επίσης ο βελονισμός είναι δοκιμασμένη μέθοδος. Η συστηματική εξάσκηση με yoga μπορεί να μειώσει σημαντικά τόσο τα ψυχολογικά όσο και τα σωματικά συμπτώματα της δυσμηνόρροιας, σύμφωνα με νέες έρευνες. Οι πάσχουσες καταφεύγουν στην παρακεταμόλη (Depon, Panadol) και την ιβουπροφαίνη ή και άλλα παυσίπονα.

Το Allay αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους πόνους περιόδου και υπερτερεί των φαρμακευτικών σκευασμάτων. Η απλή εφαρμογή και η έλλειψη ανεπιθύμητων ενεργειών το καθιστούν θεραπεία επιλογής. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 10 και πλέον κύκλους. Προσφέρει 720 ώρες συνεχούς λειτουργίας (on-off διακόπτης), είναι ιδιαίτερα λεπτό, ελαφρύ, άνετο και διακριτικό, δεν περιέχει φάρμακα, είναι ασφαλές και το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται άμεσα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Be the first to review “Allay για τους πόνους της περιόδου”

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ!

Εάν σας ενδιαφέρει η αποστολή email ενημερώσεων για προσφορές και νέα του ActiPatch, εισάγετε το email σας!

ACTIPATCH

NEWSLETTER!

Έχετε επιλέξει την σειρά προϊόντων καταπολέμησης του πόνου, ActiPatch. Εισάγετε το email σας και ολοκληρώστε την εγγραφή!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ!

Θέλετε να μένετε ενήμεροι για προσφορές και νέα; Επιλέξτε ποιά σειρά επιθυμείτε και κάντε εγγραφή με το email σας!

 

ALLAY

NEWSLETTER!

Έχετε επιλέξει το προϊόν Allay για την καταπολέμηση του πόνου της περιόδου. Εισάγετε το email σας και ολοκληρώστε την εγγραφή!