Το ActiPatch® είναι η απάντηση στον πόνο από φλεγμονή χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Μέχρι πρότινος, αυτή η ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία ήταν διαθέσιμη μόνο σε κλινικές και νοσοκομεία, με τη μορφή ακριβών συσκευών. Η καινούργια αυτή τεχνολογία παρέχει μεγάλης διάρκειας θεραπεία που ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό των τραυματισμένων κυττάρων, οδηγώντας τα στη φάση της επούλωσης ταχύτερα, μειώνοντας τον πόνο και τη φλεγμονή.

Τα φάρμακα και τα θερμά/κρύα επιθέματα παρέχουν βραχυπρόθεσμη ανακούφιση, διατηρώντας όμως τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Το ActiPatch® ανακουφίζει και επουλώνει χωρίς παρενέργειες. Γι’ αυτό είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης.

Η τεχνολογία αυτή λειτουργεί με την εισαγωγή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον τραυματισμένο ιστό, γεγονός που κλινικά δείχνει να μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή και επιταχύνει ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσης. Ο ασθενής ανακουφίζεται ταχύτερα και αισθάνεται καλύτερα. Ασφαλής, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Σύγκριση μείωσης πόνου σε (%) με άλλες θεραπείες

ActiPatch® 35%
Επιθέματα 18%
ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΝS 17%
ΑΚΕΤΑΜΙΝΟΦΑΙΝΗ 7%
NSAID 7%

Πάνω από 1.000.000 τεμάχια έχουν ήδη πουληθεί παγκοσμίως και τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν σήμερα αυτή την τεχνολογία για να βοηθήσουν τους ασθενείς να αναρρώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση. Η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που η εφημερίδα Wall Street Journal την ονόμασε ως μία από τις κορυφαίες ιατρικές καινοτομίες.

Μάθετε περισσότερα:

Ειπαν για το ActiPatch®

Κατά την άποψή μου, το ActiPatch® είναι ένας μικρός φυσικοθεραπευτής στο σπίτι μας. Κάθε μέρα μετά την προπόνηση, το φοράω και μου προσφέρει πλήρη ανακούφιση.
Γιώργος Διαλεκτός, Πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος, αθλητής της Salomon Hellas & κάτοχος του Ρεκόρ Ελλάδος στο δρόμο 2.000 μ. στιπλ.
To ActiPatch® είναι πολύ ισχυρό αναλγητικό, τόσο για τον χρόνιο όσο και για τον οξύ πόνο.
Ιδιαίτερα στην αθλητική αποκατάσταση αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο.
Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής φαρμακευτικής, εργαστήριο μοριακής βιολογίας και ανοσολογίας, πανεπιστήμιο Πατρών.
Το ActiPatch®, είτε πριν είτε μετά την προπόνηση, μου δίνει βελτίωση των μυών μου και είμαι σίγουρη ότι ακόμα και κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσω θα με βοηθήσει.
Μαρία Πολύζου, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο, η μοναδική γυναίκα που επανέλαβε τον Φειδιππίδειο Άθλο 524 χλμ.