Όλες οι συναλλαγές που αφορούν στοιχεία χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο του ActiPatch.gr. Ο πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank και προστατεύεται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η Alpha Bank είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια οικονομικών συναλλαγών μέσω του internet. Ειδικότερα, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της Alpha Bank και εφαρμόζει κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.actipatch.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Α) Πληρωμή μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank.

Εάν δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας Alpha Bank που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα:  ALPHA BANK
Όνομα Δικαιούχου: ΜΑRΑLΚΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΚΕ
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: 172002002007800
IBAN: GR9501401720172002002007800

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο orders@actipatch.elitehost.gr ή με fax στο 210-6715397. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking, μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο orders@actipatch.elitehost.gr την απόδειξη της κατάθεσης. Εάν γίνει ηλεκτρονική κατάθεση/μεταφορά από άλλη τράπεζα, η εταιρεία επιβαρύνεται με τα έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος, ενώ τα έξοδα εξερχόμενου εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Β) Online πληρωμή, με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.

Η συναλλαγή γίνεται με ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Alpha Bank. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα πληρωμής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα actipatch.elitehost.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Maestro και Diners.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από τα γραφεία, θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας να προσκομίσει την κάρτα και την ταυτότητά του.

 

Γ) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος Αντικαταβολής).

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει οικονομική επιβάρυνση του ποσού των 2€ για κάθε αποστολή.

 

Δ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας με Μετρητά στα γραφεία μας, Τζαβέλλα 42Β, Ν. Ψυχικό.

Κάντε την παραγγελία σας από το actipatch.elitehost.gr έως τις 17.00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα από τα γραφεία μας, Τζαβέλλα 42Β, Ν. Ψυχικό. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στην περίπτωση που το προϊόν είναι πραγματικά ελαττωματικό. Αυτό θα το καταλάβετε εάν, αφού παραλάβετε το προϊόν δοκιμάσετε να το θέσετε σε λειτουργία μέσω της μπαταρίας, και η μπαταρία δεν ανάψει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 7564827, ώστε να βρούμε τη λύση. Εφόσον όντως η μπαταρία δεν λειτουργεί, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και θα σας αντικαταστήσουμε το προϊόν το συντομότερο, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα προϊόντα δεν μπορούν να αντικατασταθούν εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί για λόγους υγιεινής, καθώς είναι ατομικής χρήσης.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Α) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 7564827 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 7564827, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

– Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
– Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
– Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;
– Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ.
– Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.
– Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online;

παρακαλείστε να μας καλέσετε στο 210 7564827.

Ισχύει αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με τα εξής έξοδα:

Α) Για αποστολή με ΕΛΤΑ, τα έξοδα είναι 1,5€ με μέγιστο χρόνο παράδοσης 3 ημέρες.

Β) Για αποστολή με Courier, τα έξοδα είναι 3€ με μέγιστο χρόνο παράδοσης 2 ημέρες.

Γ) Παραλαβή από τα γραφεία μας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες με δωρέαν κόστος.

* Για παραγγελίες άνω των 60€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Εφόσον κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, εμείς ετοιμάζουμε και παραδίδουμε την παραγγελία σας προς αποστολή την ίδια ημέρα. Εάν κάνετε την παραγγελία σας μετά τις 15:00 μ.μ., θα ετοιμάσουμε και θα στείλουμε την παραγγελία σας προς αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μπορείτε να επιλέξετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας με τους εξής δύο τρόπους:

  • Αποστολή με ΕΛΤΑ, εντός τριών εργασίμων ημερών για όλη την Ελλάδα.
  • Αποστολή με Courier, εντός δύο εργασίμων ημερών για όλη την Ελλάδα, με αποστολή δωρεάν ενημερωτικού SMS σε εσάς που θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της παράδοσης.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Εφόσον σας εξυπηρετεί, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία μας, που βρίσκονται στην οδό Τζαβέλλα 42Β, στο Νέο Ψυχικό.

Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στα γραφεία μας.

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε μέσω email ώστε να περάσετε για την παραλαβή της.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στα γραφεία μας για 2 μέρες. Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή, η πληρωμή μπορεί να γίνει αποκλειστικά με μετρητά.

Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας παρακαλώ καλέστε μας στο 210 7564827 για να σας βρούμε αμέσως λύση.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του actipatch.elitehost.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του actipatch.elitehost.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα actipatch.elitehost.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του actipatch.elitehost.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα actipatch.elitehost.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email σας) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνό σας, η διεύθυνσή σας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), και η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το actipatch.elitehost.gr χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την αγορά προϊόντων από το ActiPatch.gr, αποδέχεστε τους όρους χρήσης, οι οποίοι βρίσκονται εδώ.

Η MARALKO ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η MARALKO ΙΚΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MARALKO IKE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η MARALKO IKE ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.