Το ActiPatch® είναι μια αναλώσιμη μικρογραφία θεραπευτικής συσκευής, που παρέχει ηλεκτρομαγνητικά κύματα για τη θεραπεία και αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων. Κατά την εφαρμογή της, η θεραπεία αυτή ανακουφίζει γρήγορα την πάσχουσα περιοχή, μειώνει το οίδημα, τη φλεγμονή και τον πόνο, παρέχοντας άνεση στον χρήστη, και επιταχύνοντας την έναρξη της φυσικής πορείας της αποκατάστασης.
Όχι. Το ActiPatch® δεν είναι μαγνήτης. Είναι συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που λειτουργεί με μπαταρία. Με την ενεργοποίηση, το ActiPatch® δημιουργεί ένα σταθερό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο χαμηλού επιπέδου στην πάσχουσα περιοχή.
Ναι! Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται σήμερα σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει τους χρήστες ν’ αναρρώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες από ερευνητές και κλινικούς.
Ο χρήστης δεν αισθάνεται τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Δεν αισθάνεται ζέστη, ούτε την ενέργεια που διοχετεύεται στα κύτταρα με σκοπό την ίαση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Για μέγιστη ανακούφιση χρησιμοποιήστε το ActiPatch® συνεχόμενα (24 ώρες την ημέρα) έως ότου δείτε αποτέλεσμα ή τουλάχιστον για 8 ώρες ή όλη τη νύκτα. Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω στην εστία του πόνου μέχρι ο πόνος και το οίδημα να εξαλειφθούν. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει θεραπεία χωρίς καμιά απολύτως αίσθηση και για να μεγιστοποιεί την άνεσή σας.
Απόλυτα. Το ActiPatch® δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία και δεν εμφανίζει παρενέργειες. Το ActiPatch® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με διαβήτη, αρθρίτιδα, ηλικιωμένους και κλινήρεις. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία για δεκαετίες για να βοηθήσει τους χρήστες ν’ αναρρώσουν ταχύτερα μετά την επέμβαση. Η συσκευή ActiPatch® είναι αρκετά μικρή ώστε να μπορείτε να την έχετε μαζί σας στο δρόμο ή στο σπίτι.
Το ActiPatch® διαρκεί συνολικά για 720 ώρες και μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, με τον πρακτικό διακόπτη ON/OFF.
Όχι. Το ActiPatch® είναι μίας χρήσεως και πρέπει να αντικατασταθεί όταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λήξει. Το ActiPatch® μπορεί να απορριφθεί στα σκουπίδια.
Το ActiPatch® είναι αποτελεσματικό για τη θεραπεία όλων των μυοσκελετικών πόνων. Έχει εφαρμογή για πόνους στη μέση, το πέλμα, το γόνατο, καθώς και για πόνους περιόδου. Το ActiPatch® χρησιμοποιείται για να βοηθήσει άτομα με πόνους στον ώμο και το ισχίο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τους πόνους στον αγκώνα και τον αστράγαλο. Περισσότερες από μία συσκευές ActiPatch® είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα σε διάφορες πάσχουσες περιοχές.
Το ActiPatch® για την μέση περιλαμβάνει μια άνετη, ελαφριά ελαστική ζώνη που στερεώνεται με ταινία Velcro. Τα προϊόντα ActiPatch® για το γόνατο περιλαμβάνουν μία θήκη και μία ταινία Velcro. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αυτοκόλλητη ιατρική ταινία για να στερεώσετε τη συσκευή ActiPatch® στο σώμα σας.
Το ActiPatch® πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δέρμα. Η θεραπεία θα είναι το ίδιο αποτελεσματική αν χρησιμοποιήσετε το ActiPatch® πάνω από ελαφρύ ρουχισμό.
Ναι! Πάνω από 1.000.000 τεμάχια έχουν ήδη πουληθεί παγκοσμίως και τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν σήμερα αυτή την τεχνολογία για να βοηθήσουν τους χρήστες να αναρρώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση. Η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που η εφημερίδα Wall Street Journal την ονόμασε ως μία από τις κορυφαίες ιατρικές καινοτομίες.